Een bestuurlijke weeffout in onze parlementaire democratie.

Precies 100 jaar geden ingebouwd. Nu opgelost. 

Het 100 jaar oude glazen plafond is de fout van o.a. D66, vvd, pvv De oude h-app. De makers van artikel 1. maar ook partij in het discriminerende getrapte systeem dat artikel 1 eigenlijk zou moeten verbieden. 

Artikel 1 roept hard dat burgers deze afwijking niet willen. Reclamespotjes steunen deze wens-wet. Vrouwen quota lijken meer op symptoombestrijding. Een systeem verandering is dus echt noodzakelijk. StemNLwijzer is een high-tech blockchain systeem dat veilig & transparant voordragen en kiezen mogelijk maakt. Nooit raakt een vrouw meer zoek ;-)

De volksvertegenwoordigers van www.StemNLwijzer.nl zijn de enige die een direct voorgedragen top bestuur voorop plaatsen.

Met slechts 1 stem in het parlement kunnen we met StemnNLwijzer het glazen plafond breken. Dan kan U bestuurders (van goede naam & kunde) zelf voordragen. Daaruit gaan we dan later samen de beste kandidaten uit te kiezen.

Deze sociale lenswerking is van toepassing op meerdere vormen van discriminatie. Ook populisme deelt de kern van de gedachte. Lees verder "StemNLwijzer is de ultieme populisme stopper. "

Lees verder, het slot: Gezien de verankering van discriminatie in de grondwet artikel 1 zou een direct gekozen bestuur verplicht moeten zijn.

Digitaal Directe Democratie met blockchain technologie

  • 17 Kandidaten TK2017
  • 3619 Gebruikers 10 Maart 2017
  • 81 Dagen programmeren