Weinig burgers stemmen nog (37%), waarvan velen erg grillig & populistisch.

Het volk ziet niets goeds in de volksvertegenwoordiging. Daar maken onze volksvertegenwoordigers het ook na. Tijdens debatten wordt vaak verbaal gevochten. Besluiten zijn traag & slecht.

Populisten & tegenpartijen kondigen hun verwachte meerderheid nu al groots aan, we naderen een kantel moment. Het gaat mis. Het geld is op, het land kwetsbaar onstabiel.

De huidige volksvertegenwoordigers bijten zich vast in zijn thema (groen, geld, sociaal ect.). Aan de belanghebbenden burgers gaan onze volksvertegenwoordigers voorbij. Van een samenhangende visie is geen sprake.

U weet best wat dan komt. StemNLwijzer is de enige die het probleem bij de kern aanpakt. Het bestuur zelf. 

Alternatief is een digtaal debat. Techniek maakt het plots mogelijk

Democratie is een volks heerschappij. Dat slaat op een lang inhoudelijk praat en dat debat dan afsluit met een simpele (in)stemming.

Digitale verbonden werkt en is sociaal: arm, M/V, jong, rood, groen of zwart. Digitaal verbonden zijn we allemaal gelijk. Help mee burgers digitaal te verbinden en houdt uw regie. Het is uw land, het is uw stem. 

StemNLwijzer herstelt de burger dialoog door iedereen digitaal te verbinden. Help mee burgers digitaal te verbinden en houdt uw regie. Het is uw land, het is uw stem.

 

 

Digitaal Directe Democratie met blockchain technologie

  • 17 Kandidaten TK2017
  • 3619 Gebruikers 10 Maart 2017
  • 81 Dagen programmeren