StemNLwijzer.nl is de ultieme populisten stopper!

Een alles ontwrichtende Blockchain technologie nu online!

Als de democratie niet werkt grijpen populisten hun kans. StemNLwijzer dicht dit gat in het vertrouwen door hoopvolle top-techniek werkende te tonen. Een digitale burger dialoog via StemNLwijzer maakt populisme kansloos.

De burger dialoog stopt in Nederland. Burgers kunnen precies 3 kanten op: 

1. Burgers gaan niet meer stemmen (50 % van het electoraat doe dit)

2. Burgers stemmen protest of tegen alles (25 %). Ongeveer de helft van de WEL stemmers.

3. Gaan gewoon door en stemmen op de het bekende (25%). 

factoren 1 en 2 bepalen de uitslag voor de verkiezingen TK2017:

StemNLwijzer heeft een fundamenteel andere systeem aanpak en kan daarom exclusief kiezers bij niet-stemmers en protest stemmers(1 & 2) werven.

Populistisch het volk op het foute been zetten is dan zinloos met een serieus plan B als StemNLwijzer. Het neemt de frustratie weg. De macht ligt dan meer bij de burgers. De naam Democratie zegt het al, een volksheerschappij. Digitaal verbonden is de bevolking plots een slim collectief.

StemNLwijzer is gereedschap voor de jeugd.

De app-generatie eist haar rol op.

De frustratie over onze oude politiek is begrijpelijk. Steeds wordt de burger stem na de verkiezingen verkocht in de achter kamertjes. Zeker de jeugdige slimme burger gooit de handdoek in de ring en stemt niet meer. Daar grijpen populisten hun kans. Populisten profiteren van onze zwakke indirecte democratische bestel. 

StemNLwijzer.nl en de jeugd redt de democratie. Het stopt populisten en rare 1-thema partijen omdat met slechts 1 thema een land niet valt te regeren. Plotsklaps is er een oplossing dankzij onze nieuwe technologie.

Digitaal Directe Democratie met blockchain technologie

  • 17 Kandidaten TK2017
  • 3619 Gebruikers 10 Maart 2017
  • 81 Dagen programmeren