Weinig burgers stemmen nog (37%), waarvan velen erg grillig & populistisch.

Het volk ziet niets goeds in de volksvertegenwoordiging. Daar maken onze volksvertegenwoordigers het ook na. Tijdens debatten wordt vaak verbaal gevochten. Besluiten zijn traag & slecht.

Populisten & tegenpartijen kondigen hun verwachte meerderheid nu al groots aan, we naderen een kantel moment. Het gaat mis. Het geld is op, het land kwetsbaar onstabiel.

De huidige volksvertegenwoordigers bijten zich vast in zijn thema (groen, geld, sociaal ect.). Aan de belanghebbenden burgers gaan onze volksvertegenwoordigers voorbij. Van een samenhangende visie is geen sprake.

U weet best wat dan komt. StemNLwijzer is de enige die het probleem bij de kern aanpakt. Het bestuur zelf. 

Alternatief is een digtaal debat. Techniek maakt het plots mogelijk

Democratie is een volks heerschappij. Dat slaat op een lang inhoudelijk praat en dat debat dan afsluit met een simpele (in)stemming.

Digitale verbonden werkt en is sociaal: arm, M/V, jong, rood, groen of zwart. Digitaal verbonden zijn we allemaal gelijk. Help mee burgers digitaal te verbinden en houdt uw regie. Het is uw land, het is uw stem. 

StemNLwijzer herstelt de burger dialoog door iedereen digitaal te verbinden. Help mee burgers digitaal te verbinden en houdt uw regie. Het is uw land, het is uw stem.

 

 

StemNLwijzer.nl is de ultieme populisten stopper!

Een alles ontwrichtende Blockchain technologie nu online!

Als de democratie niet werkt grijpen populisten hun kans. StemNLwijzer dicht dit gat in het vertrouwen door hoopvolle top-techniek werkende te tonen. Een digitale burger dialoog via StemNLwijzer maakt populisme kansloos.

De burger dialoog stopt in Nederland. Burgers kunnen precies 3 kanten op: 

1. Burgers gaan niet meer stemmen (50 % van het electoraat doe dit)

2. Burgers stemmen protest of tegen alles (25 %). Ongeveer de helft van de WEL stemmers.

3. Gaan gewoon door en stemmen op de het bekende (25%). 

factoren 1 en 2 bepalen de uitslag voor de verkiezingen TK2017:

StemNLwijzer heeft een fundamenteel andere systeem aanpak en kan daarom exclusief kiezers bij niet-stemmers en protest stemmers(1 & 2) werven.

Populistisch het volk op het foute been zetten is dan zinloos met een serieus plan B als StemNLwijzer. Het neemt de frustratie weg. De macht ligt dan meer bij de burgers. De naam Democratie zegt het al, een volksheerschappij. Digitaal verbonden is de bevolking plots een slim collectief.

StemNLwijzer is gereedschap voor de jeugd.

De app-generatie eist haar rol op.

De frustratie over onze oude politiek is begrijpelijk. Steeds wordt de burger stem na de verkiezingen verkocht in de achter kamertjes. Zeker de jeugdige slimme burger gooit de handdoek in de ring en stemt niet meer. Daar grijpen populisten hun kans. Populisten profiteren van onze zwakke indirecte democratische bestel. 

StemNLwijzer.nl en de jeugd redt de democratie. Het stopt populisten en rare 1-thema partijen omdat met slechts 1 thema een land niet valt te regeren. Plotsklaps is er een oplossing dankzij onze nieuwe technologie.

De partijdenocratie is failliet.

Onze indirecte democratie werkt niet meer. 37 % stemt nog. Iedereen kan zien dat u niet eens een raam poster durft op te hangen en de meesten komen niet meer opdagen voor de verkiezingen. Gevaarlijk dat er zo'n afkeer is. Het kan anders.

Het kan anders, dankzij de nieuwe communicatie technologie. StemNLwijzer geeft de regie terug aan de burger en het kan nu simpel digitaal. Een handige bestuurlijke vernieuwing. U heeft daarnaast ook niets te verliezen. Uw stem en Uw land. Zo blijft U in gesprek, ook na de verkiezingen. 

 

Prof. Muller (Princeton) zegt dat populisme namens 'het volk' te spreken is. Wat is daar nu mis mee ?

Een economische reden voor populisme is niet te vinden. Het gaat best goed kwa inkomen. De'dominotheorie' gaat ook niet op, want de populist in de EU zijn enorm divers. Dan "Omdat wij verliezen, staat de democratie onder druk" (citaat VVD, regering) is ook al niet waar. Wat is nu de wortel van het probleem ? 

Diog.org is een systeem partij en meent dat de oorzaak van veel ellende ligt in de slecht functionerende indirecte parlementaire democratie en uitvoerende macht. 

Nederland, dat een leger van 1 miljoen ambtenaren!

Toch is de burger van mening dat er geen ministerie is waar het goed gaat. Burgers verwerpen de overheid en willen gewoon meer hun eigen pad kiezen. Gewoon alles betere regelen. Daar zit wat in, want het werkt gewoon niet en het gaat steeds voelen zeggen de mensen. Diog.org is niet tegen een grote overheid, als ze hun werk maar goed doen. 

Probleem is dus de technocraat stelt Diog.org. We leveren dan ook systeem oplossinge. We richten de overheid in. Burocraten hebben het over één technische, rationele oplossing en de populist heeft het over een authentieke mening van het volk. Dus wat hen betreft is er ook geen debat of parlement nodig. Bondskanselier Merkel wordt met haar 'alternativlose' beleid ook als rastechnocraat gezien. technocraten gaan in reactie op de populisten nog technischer oplossingen bedenken en vrezen debat.' 

Technocraten zeggen dat er slechts één oplossing is voor een bepaald probleem. Nooit zijn ze zelf het probleem. 

Hoewel populisme en technocratie ogenschijnlijk recht tegenover elkaar staan, delen ze één ding: het zijn beide vormen van antipluralisme.

Pluralisme is een noodzakelijke vereiste voor democratie en dat is Nederland niet zo met 1 miljoen ambtenaren veel uniform denken school & pers. 

Er zijn nu eenmaal meerdere meningen noodzakelijk om een democratische dialoog te voren.  

Onze vragen dialoog zorgt voor pers met inhoud! 37 % burgers stemt nog. Dus naar de krant geen vraag!

De partijdemocratie is failliet. Het kan anders, dankzij de nieuwe communicatie technologie. Referendapartij.nl verbindt de burgers digitaal. In ieder dorp. Met Referendapartij.nl komt de onmisbare burger dialoog op gang. 

Hoe groter de digitale burger dialoog, hoe groter de noodzaak voor goede journalistiek. Redt het debat.

Politici zeggen iets anders dan ze doen

Handjeklap en achterkamer handeltjes zijn voor hun belangrijker dan zorgen van de burgers. Lobby en de EU of bedrijven hebben alle macht. De gewone burger komt niet aan bod. 

We gebruiken ook een eeuwen oud besturing systeem, de partij democratie. Ooit een noodgreep. Het politiek systeem moet meer verwerken dan eem mens kan lezen in een leven. Het is een open deur intrappen om te zeggen dat politiek niet meer werkt. Tijd voor een Upgrade.

StemNLwijzer.nl upgrade. Gemaakt om burgers direct te laten participeren in het bestuur.

Het moet en kan anders. Het oude werkt niet meer. Slim samen werkt. Slimme blockchain technologie zorgt voor transparantie en rekenschap.

De techniek maakt het allemaal net op tijd mogelijk!

Samen slagvaardig en erbij blijven is de oplossing. Het alternatief voor niet stemmers en protest stemmers.   

De jeugd krijgt haar rol door onze tech! 

StemNLwijzer.nl is het tool waarmee de app generatie de klaag democratie stopt. Het is voorbij voor de oude tv generatie. Beslis actief en sociaal mee. Door digitaal de burgers te verbinden weten de burgers plots veel meer. StemNLwijzer is de enige die de jeugd serieus neemt en een rol geeft.

Iedere generatie wil haar eigen democratie en rol bepalen.

Thuis kunt u echt meebeslissen over de zaken die u raken. Onze oude politiek werkt niet. Daarom moeten we hiermee samen aan de slag. U bent nu toch ook al vaker digitaal in een politiek debat ?

Onze app lijkt op een tv quiz, maar dit keer is het geen spelletje.

Pak de regie, voor het te laat is. Nederland lijkt een dolgedraaide hard draaiende wasmachine die staat te dansen. Je kunt er dan beter even bij blijven als het spannend is. Ben jij de slimmerik die op de stopknop gaat drukken?! De oplossing ziet van de onbalans. Dat is beter dan er bij weg te lopen of te schreeuwen dat het niet goed gaat. StemNLwijzer is een oplossing. Techniek brengt altijd de oplossing. Nu weer.

Digitaal Directe Democratie met blockchain technologie

  • 17 Kandidaten TK2017
  • 3619 Gebruikers 10 Maart 2017
  • 81 Dagen programmeren