Een bestuurlijke weeffout in onze parlementaire democratie.

Nu opgelost. Precies 100 jaar geden ingebouwd ! 

Het 100 jaar oude glazen plafond is de fout van o.a. D66, vvd, pvv De oude h-app. Dit zijn de  makers van het discriminerende getrapte systeem dat artikel 1 eigenlijk zou moeten verbieden. 

De wens-wet Artikel 1 roept hard dat burgers niet willen discrimineren. Ook vrouwen quota lijken meer op symptoombestrijding. Om de wortel van het probleem aan te pakken is een systeem verandering noodzakelijk. Referendapartij.nl is een high-tech blockchain stem systeem dat veilig & transparant stemmen mogelijk maakt. Daardoor is het oude getrapte stelsel niet meer nodig. Dit syteem is eerlijker voor vrouwen. 

De volksvertegenwoordigers van www.referendapartij.nl zijn de enige die een direct voorgedragen top bestuur voorop plaatsen.

Met slechts 1 stem in het parlement kunnen we met Referendapartij.nl het glazen plafond breken. Dan kan U bestuurders (van goede naam & kunde) zelf voordragen. Daaruit gaan we dan later samen de beste kandidaten uit te kiezen.

Deze sociale lenswerking is van toepassing op meerdere vormen van discriminatie. Ook populisme deelt de kern van de gedachte. Lees verder "Referendapartij.nl is de ultieme populisme stopper. "

Lees verder, het slot: Gezien de verankering van discriminatie in de grondwet artikel 1 zou een direct gekozen bestuur verplicht moeten zijn.

Digitaal Directe Democratie met blockchain technologie

  • 17 Kandidaten TK2017
  • 3619 Gebruikers 10 Maart 2017
  • 81 Dagen programmeren