Kandidaten voor de Tweede Kamer 2017 aangesloten bij StemNLwijzer/Referendapartij.nl  worden bedankt! Ze stonden klaar en belloofden de dag voordat de stem (per onderwerp) in de Tweede Kamer plaatsvindt te kijken na de uitslag van StemNLwijzer.nl. Dat is dan altijd hun stem. Op na de volgende verkiezingen. We bijven volksvertegenwoordigers overtuigen, ook na de verkiezingen.

Het stemmen TK2017  is  voorbij. GR2018 Echter transparant iets vragen niet. De referendumwet en een van van een kabinet maken dat we klaar staan. Internationaal zijn er alleen al in de EU meer dan 30 verkiezingen per jaar

 

 

Na Tk2017 ook revolutionair democratisch gereedschap online!  

bitlaw diog 140Vereniging Digitale Organisatie Deskundigen (Diog.nl) levert democratische technologie. We vinden de democratie opnieuw uit, iedere generatie moet dat immers doen. De oude partij democratie werkt niet meer.  Als democratie niet werkt is de enige oplossing "meer democratie". Echte democratie komt altijd van onderen. Slim ingevoerde techniek maakt een revolutie mogelijk door de burgers digitaal te verbinden met gereedschap waar burgers altijd direct voordeel bij hebben. 

StemNLwijzer.nl is onze eeuwige digitale burger dialoog. We tonen de fraude van ProDemos StemWijzer aan. We zijn de enige met benchmark data en de kunde. Met StemNLwijzer.nl gaan burgers beseffen dat vrij en trantsparant de overheid iets vragen belangrijker dan eens in de 4 jaar stemmen.

Met www.bitlaw.nl democratiseren we de uitvoerende macht. Een belangrijker project dan TK2017. We lossen het probleem van Kafka op! Superhandig. Ga aan de salg met onze Google spoiler (Beta). Zo pakken we privacy wel op een manier waar de overheid niet aan kan tippen. Nederland is niet de baas van het internet. Burgers dat samen wel. Natuurlijk stoppen we populisme. Diog.nl is echt op haar een unieke digitale aanpak tegen vrouwen discriminatie. Nog veel meer en we gaan super internationaal met diog.orgHelp ons! 

Als het op stemmen aankomt, volgt iedeen de Referendapartij.nl Dat is de wens van de burger. We werken digitaal transparant. Dat is het verschil en geeft vertrouwen. Met het stemsysteem van Referendaparti.nl herstellen we de dialoog tussen burger en de Volksvertegenwoordiger.;Uw stem enUw vragen en zorgen raken niet meer zoek met onze blockchain technologie. Wat stopt U zich aan te melden bij stemnlwijzer.nl U bent maar 1 van de 40.000 kandidaten volksvertegenwoordigers ?  De partijpolitiek is failliet. Bij Referendaparti.nl nieuwe kansen als U de achterkamerpolitiek afzweert. iedere volksvertegenwoordiger die direct naar het volk wil luisteren kan dit met Referendaparti.nl. Overstappen naar Diog.nl en samen de verkiezingsstrijdt winnen is natuurlijk beter!  

Kandidaten kunnen kiezen voor digitale verantwoording en digitaal vertrouwen.

Er zijn bijna 2000 kandidaten volksvertegenwoordiger in Nederland. Standaard lopen daar 10% van over. Onze visie zet aan to denken en geeft kandidaten meer kans. KStemNLwijzer.nl kan Uw partij in 1 klap salonfähig maken. Dat Kamerleden naast lidmaatschap van Diog.nl ook PVV of PvdA lid zijn maakt niet uit. StemNLwijzer is het ideale "stemkastje" van Geenpeil. Gratis. Ook voor niet leden!

 

Kandidaten leveren hun salaris als Kamerlid in als ze van de digitale stemming afwijken.

Ze beloven trouw beloven aan de meederheid van de stemmen. Kandidaten kunnen wel van hun ouden partij lid blijven. Burgers stemmen op een kandidaat kamerlid en die hebben allen hun mening. Dat geeft ook wat invloed, maar lang niet de invloed die de oude partij politiek kent.

StemNLwijzer zorgt voor een waterdichte digitale dialoog met de achterban. Dat geeft vertrouwen. De politieke Achter kamertjes kunnen dicht. Het transparant en helder contact met burgers kan dankzij onze blockchain technologie. Stemmen & burgervragen raken niet meer zoek. Voortgang is te zien.

 • Partijprogramma
 • betaalde Lobby
 • NEE, burger schuldig
 • EU baantjes welkom
 • Geen Stemkastjes
 • Alleen betaalde leden
 • partij bepaald waarop
 • partij top
 • een vage stem.

Digitaal Directe Democratie met blockchain technologie

 • 17 Kandidaten TK2017
 • 3619 Gebruikers 10 Maart 2017
 • 81 Dagen programmeren