Geen enkele politieke partij laat U transparant vragen stellen aan een Volksvertegenwoordiger. 

Het is revolutionair dat Referendapartij.nl zorgt dat de vraag aankomt. De Volksvertegenwoordiger van StemNLwijzer.nl zorgt dat Uw antwoord aankomt. Dat Uw zorg wordt meegenomen in de Tweede Kamer na de verkiezingen.

Dankzij blockchain technologie raakt niets zoek. 

Door samen op de ingekomen vragen te stemmen komt het beste boven. Geen andere politieke partij de burger iets. Heeft u het zelf ooit meegemaakt ?  

 

Het is voorbij voor de nihilistische oude tv generatie. Beslis actief en sociaal mee. Door digitaal de burgers te verbinden weten de burgers plots veel meer. StemNLwijzer is de enige die de jeugd serieus neemt en een rol geeft.

Iedere generatie wil haar eigen democratie en rol bepalen.

Onze app lijkt op een tv quiz, maar dit keer is het geen spelletje.

Pak de regie, voor het te laat is. StemNLwijzer is een echte oplossing. Techniek brengt immers altijd de oplossing. Nu weer.

Een "Kado vraag", mag  niet

Een kado vraag met een prachtig vooruitzicht. De burger iets beloven zonder te informeren over bijwerkingen, kosten en levertijd. Politiek neemt de burger niet serieus. "We beloven U betere zorg, meer dit en dat". Maar wie gaat het betalen ? Kan het wel ? 

"vage vragen",zoals "Bent U voor wereldvrede ?"", doen we ook niet.

Natuurlijk willen we ons steentje bijdragen aan dit soort hogere doelen, maar het is is jammer genoeg niet haalbaar in Nederland.

Bij een goede vraag legt legt de vinger op de zere plek en de oplossing rolt er als het ware uit.

Een goede vraag stellen is een kunst. Het is vaak een onderdeel uit een serie. Dat heet een vraag dialoog. Samen kunnen we dat. Een voorbeeld van een vraag die we tussen de vragen van de StemWijzer hebben gedaan. Het leek ons eerst een goede vraag, maar we zijn er achter dat het heel logisch is dat je schade altijd moet vergoeden. Een open deur, ingegeven doordat het niet gebeurt in Groningen.

Tansparant iets vragen aan een volksvertegenwoordiger een groot democratisch goed, dat geen enkele andere partij kent.

Heeft U ooit een brief aan een kamerlid gezonden ? Natuurlijk niet, want we weten dat U daar nooit meer iets van hoort.

Als digitale dialoog partij van nature een hekel aan geweld, populisme en uitsluiting.

We stellen dus gewoon fatsoenlijke vragen! 

StemNLwijzer draagt ook zelf bestuurders voor van goede nam en kunde.

Dat is een nog groter democratisch recht waarvan partijdemocratie walgt, ze claimen zelf dit bestuurderspluiche. De mooie bestuursplekjes. Door vrij bestuurders voor te dragen van goede naam en kunde en daarna op deze lijst kandidaten te gaan stemmen komt het beste boven.  

 


  

Digitaal Directe Democratie met blockchain technologie

  • 17 Kandidaten TK2017
  • 3619 Gebruikers 10 Maart 2017
  • 81 Dagen programmeren