Alle andere partijen geven niet zoveel democratie en wantrouwen de burger. 

Blockchain maakt het technisch mogelijk Vrij en transparant vragen stellen en te stemmen. Vrij vragen te stellen aan Volksvertegenwoordiger is revolutionair. Dat mogen burgers nu niet. Burgers moeten zich confomeren aan partijprogramm's waar nooit wat van komt.  

Geen andere partij geeft burgers het democratische recht vrij iets te vragen. Het recht vrij iets te vragen is belangrijker is dan stemmen! Lees hier. 

Stemnlwijzer.nl is evenneens voor direct gekozen bestuurders. 

Ook een stuk democratie dat geen enkele andere partij aan begint. Ze wantrouwen de burgers en houden de mooie plekjes om onderling te verdelen. Volksvertegenwoordigers van alle partijen welkom! 

Burgers die willen meebouwen aan de democratie zijn hard nodig. Politiek is lam. 

Iedere generatie moet immers haar eigen pad kiezen. Dus jij moet zelf regelen hoe jouw land bestuurd moeten worden. Maak je los van de oude h-app en blijf er altijd bij als het spannend wordt. De verzamelpunten op het internet heten nodes. De servers staan bij tilaa.com te Amsterdam.

Met StemNLwijzer is Nederland het eerste land ter wereld dat meedoet aan de verkiezingen en gebruik te maakt van blockchain technologie tijdens Nationale verkiezingen.

Minstens zo belangrijk als onze techniek is de doordachte manier waarop we deze techniek laten landen. We passen naadloos in het oude systeem. Niemand kan ons stoppen en het werkt dit jaar in meer EU landen. Er zijn 8 landen in de EU met verkiezingen. Lees: internationaal